Continental PremiumContact 7 tesztgyőztes

vasárnap március 24, 2024

A tavasz szép időt és még több teszteredményt hozott Continental PremiumContact 7 számára! Büszkén tájékoztatjuk Önt a különböző magazinokban közzétett legújabb gumiabroncs-tesztek további kiváló eredményeiről. A PremiumContact 7 esetében ezek az alábbiak:

ADAC Nyári gumiabroncs Teszt 2023

vasárnap március 19, 2023
Nagy ADAC nyári gumiabroncsteszt 2023: 50-ből csak 10 jó!

Az ADAC nyári gumiabroncsteszt 50. évfordulója alkalmából 50 különböző típusú abroncsot tesztelt a legnépszerűbb 205/55 R16 V méretben. A tesztet kibővítették az életciklus-értékelés kategóriával, amely összefoglalja a környezetvédelmi és gazdasági szempontokat.  

Érkezik a tavasz!

vasárnap március 12, 2023

Érkezik a tavasz!

Készitsd fel az autódat gumiabroncsainkkal a nyárra!

A jó gumik csak egy kattintásra vannak tőled.

Most a Matador, Taurus, Viking és Nokian Tyres márkák szállítási díja csak 1000 ft/db!

Continental AllSeasonContactTM: teljes kontroll minden évszakban

vasárnap szeptember 25, 2022

A Continental a lehető legjobb megoldást kínálja mindenkinek, aki prémium gumiabroncsot keres. A négyévszakos gumiabroncsok globális trenddé válásával a német technológiai vállalat nagyon aktívan dolgozott azon, hogy olyan abroncsokat fejlesszen ki, melyek mindenki számára megfelelő megoldást nyújtanak nyári és téli körülmények között is. A 2018-ban bemutatott AllSeasonContact™ már bizonyított az úton és a független teszteken egyaránt.

Continental SportContact™ 7 tesztgyőztes

vasárnap március 20, 2022

Büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy a legutóbbi gumiabroncsteszten, amelyeket ezúttal a sportauto végzett:

·         a SportContact™ 7-et tesztgyőztesnek nyilvánították.

A SportContactTM 7 ezt a tesztet KIVÁLÓ minősítéssel nyerte meg!

ADAC Teszt 2022: 185/65 R15 88H nyári gumiabroncsok

vasárnap március 13, 2022

Amikor a nappalok ismét hosszabbak lesznek az emelkedő hőmérséklet miatt vágyakozunk a közelgő nyár után. Ismét itt az ideje a gumiabroncs átszerelésnek. De melyik gumiabroncs a legjobb? A választ az ADAC abroncstesztje adja meg. Az ADAC idén 16 nyári gumiabroncsot tesztelt le a 185/65 R15 méretben, ami számos kisautóhoz megfelelő választás.

ADAC Teszt 2022: 215/60 R16 99V Nyári gumiabroncsok

vasárnap március 13, 2022

Melyik gumiabroncs a legjobb a középkategóriás járművekhez? A választ az ADAC abroncstesztje adja meg, amely a jelenlegi modelleket vizsgálja vezetési és biztonsági jellemzők, valamint kényelmi és gazdaságossági szempontok alapján. Ezúttal a tesztben: a 215/60 R16-os méret az V. sebességosztályban 240 km/h-ig.

Hogyan tartsam karban gumiabroncsaimat?

kedd szeptember 29, 2020

Sokan szokták kérdezni, hogy mi a legjobb módja a gumiabroncsok karbantartásának, hogyan lehet megőrizni a gumiabroncsok tulajdonságait. Sokan elfelejtik, hogy az autó négy, tenyérnyi nagyságú felületen érintkezik az útfelülettel. Ezért rendkívül fontos, hogy megőrizzük a gumiabroncsok minőségét biztonságunk érdekében. 

Profilmélység! Hogy is van ez?

kedd szeptember 29, 2020

A gumiabroncs elhasználtságát jelző egyik fő tényező a kopás: a szabályok 1,6 milliméteres minimális profilmélységet írnak elő, szinte minden gumiabroncson van minimális profilmélységjelző (TWI − Treadwear Indicator). Ez egy jól látható kitüremkedés valamelyik szélesebb, központi vízelvezető csatornában, ami jelzi, hogy ha a körülötte lévő mintázat erre a szintre kopott, akkor a gumi megérett a cserére. Az ADAC gumi tesztelői még komolyabban veszik a dolgot: szerintünk a téli gumi esetében már 4 milliméteres profilmélység alatt kopottak, nyáriak esetében pedig 2,5−2 mm alatti profillal már ne nagyon közlekedjünk.