MICHELIN ENERGY SAVER+ GRNX 175/65 R14 GRNX 82T

Michelin
412061
175/65 R14 82T GRNX
C1
C
B
AC
68

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

MICHELIN

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Akció
Akciós ár:
32.890 Ft
25.898 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db