Continental AllSeasonContactTM: teljes kontroll minden évszakban

Gumione.hu
Gumione.hu

A Continental a lehető legjobb megoldást kínálja mindenkinek, aki prémium gumiabroncsot keres. A négyévszakos gumiabroncsok globális trenddé válásával a német technológiai vállalat nagyon aktívan dolgozott azon, hogy olyan abroncsokat fejlesszen ki, melyek mindenki számára megfelelő megoldást nyújtanak nyári és téli körülmények között is. A 2018-ban bemutatott AllSeasonContact™ már bizonyított az úton és a független teszteken egyaránt.

 A Continental továbbra is nagy hangsúlyt fektet a biztonsági tényezőkre, és ennek tükrében fejlesztett ki egy, az összes évszakra alkalmas gumiabroncsot, amely kiváló teljesítményt nyújt az autóvezetők (és autók) számára azokban a kategóriákban, amelyekre tervezték. Ez az abroncs jó választás azokban a régiókban, ahol nincsenek nagy hőmérséklet-ingadozások, vagyis ahol a nyár nem túl meleg, a tél pedig enyhe és esős. A négyévszakos gumiabroncsok olyan helyeken és városokban alkalmasak a vezetés támogatására, ahol a havazás nem gyakori, de még ha elő is fordul, az utcákat rendszeresen és időben megtisztítják a hótól. Továbbá azon autóvezetők számára is jó megoldásnak bizonyulnak, akik évente kevés, vagy korlátozott mennyiségű kilométert tesznek meg. Amennyiben ön beleesik a fent felsorolt kategóriákba, akkor mindenképpen jól járhat a négyévszakos gumiabroncsok használatával, míg mindenki más számára továbbra is fenntartjuk az ajánlásunkat: nyári abroncsot nyári körülmények között, téli gumiabroncsot pedig téli időjárásban használjon, mivel a négyévszakos abroncsok mindössze a két lehetőség közti megoldást jelentik.

 vasárnap szeptember 25, 2022
 

EGÉSZ ÉVES BIZTONSÁGRA TERVEZVE

Legyen szó vizes utcákról, sáros utakról, vagy véget nem érő pocsolyákról, az AllSeasonContact™ minden lehetőségre fel van készülve. A kiváló aquaplaning teljesítményt biztosító nyitott vállak és a merev mintázat kombinációjának köszönhetően a gépkocsivezető egész évben kezében tarthatja az irányítást. A kovasav tartalmú vegyület gondoskodik arról, hogy az autóvezetők az év minden évszakában bízhassanak a kiváló tapadási és fékezési teljesítményben. Ezenkívül az AllSeasonContact™ üzemanyagot takarít meg, csökkenti a CO2 kibocsátást, valamint nagyszerű a vezetési hatékonysága. Az oldalfalon elhelyezett „három hegycsúcs hópehely” (3PMSF) jelölésével a gumiabroncs teljes mértében megfelel még a legszigorúbb európai országok téli autófelszerelési törvényeinek is.

A LEGMAGASABB AJÁNLÁSOK A TESZTEKEN

A független tesztek eredményei döntő szerepet játszhatnak a gumiabroncsok megválasztása során. Az AllSeasonContact™ rendszeresen a legmagasabb ajánlásokat érdemli ki, az alábbiakban a legnagyobb sikereket egy pár példával mutatjuk be: 

Az AllSeasonContact™ a legjobb lett az Auto Zeitung 2021 négyévszakos abroncstesztjén (205/55 R16) kiegyensúlyozott teljesítményével, jó eredményekkel havon, száraz és vizes útburkolaton, valamint „példamutató” minősítést szerzett az Auto Bild négyévszakos tesztjén (225/50 R17) a meggyőző, sokoldalú teljesítményéért, a jó téli tulajdonságaiért, a precíz kormányozhatóságért, a legjobb aquaplaning teljesítményért, a jó menetkényelemért és az alacsony gördülési ellenállásért.

Forrás:

conti.de